• elso
  • masodik
  • harmadik
  • negyedik

Üdvözlöm weboldalamon!

 

Üdvözöllek weboldalamon!

Jusztné Vincze Szabina vagyok, pedagógus, perinatális szaktanácsadó, két gyermekes édesanya.

Perinatális szaktanácsadóként várandós és kisgyermekes anyákkal, apákkal, párokkal foglalkozom: a magzattal való kapcsolatuk megerősítésében, a szüléssel kapcsolatos, valamint a csecsemőről és kisgyermekről való gondoskodással és neveléssel kapcsolatos kérdéseikkel.

Támogatom a párokat a várandósság és magzati fejlődés elakadásainál, a veszteség elfogadásában és az elengedés folyamatában.

Segítem a szülés élményének feldolgozását, az új család születésével együtt járó krízisek feloldását.

Hiteles információt nyújtok a szülésről, gyermekágyról, az apaságról, a korai anya-gyerek kapcsolatról, valamint a gyermek első 3 életévének kompetenciájáról.

Szakterületem a korai anya-gyerek kapcsolat. A korai években megalapozzuk a további éveket: nem csak a gyermekéit, hanem a saját magunkéit és a teljes család elkövetkező éveit is. Érdemes ezeket az éveket nem túlélni, hanem megélni. Ha elbizonytalanodtál, nem tudod, merre tovább, vagy konkrét tanácsot szeretnél kapni a Te egyéni életedre, élethelyzetedre, gyermekedre és/vagy családodra vonatkozólag, segítek Neked, hogy a korai gyermekévek olyan alapot jelenthessenek, amire jól lehet építkezni, s aminek emlékeit nem csak az elmúló idő varázsolja szebbé.

Szeretettel várom jelentkezéseteket babamasszázsra is, amely azon túl, hogy a testnek és léleknek egyaránt felüdülés, megerősíti a gyermek és az anya/apa közti kötődést, erősíti az immunrendszert, s az általa kiegyensúlyozottabb és jobban alvó babánk mellett a kismamalét rózsásabb lehet. Ezen kívül számos nehézséget orvosol, illetve kiegészítő kezelésként megsegít a babamasszázs, mely korai fejlesztő módszer is egyben.

 

 Érdeklődés, bejelentkezés:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. vagy  Kapcsolat

70/317-1839